Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

πολθ φθηνα την γλυτωσα....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
bozosd
vstromhellasforum Fanatic
bozosd

Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Registration date : 12/12/2009

πολθ φθηνα την γλυτωσα.... - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πολθ φθηνα την γλυτωσα....   πολθ φθηνα την γλυτωσα.... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 10 2010, 13:07

Περαστικά σου φίλε μου και γρήγορα καβάλα πάλι!

Αυτό το θέμα με τους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας ,περι διπλωμάτων και περι ικανοτήτων είναι ατελείωτο.

Είναι μην σου τύχη.....όποιον πάρει......
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
teo.g

Τόπος : αθηνα
Registration date : 11/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πολθ φθηνα την γλυτωσα....   πολθ φθηνα την γλυτωσα.... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 10 2010, 17:39

πριν απο λιγο με πηρε τηλ και ο γιατροσ τησ ασφαλειασ τουνα ερθει αυριο να με δει, οποτε δεν νομιζω να υπαρχει θεμα με την ασφαλεια.
andreasp
andreasp

Τόπος : Αθήνα
Registration date : 29/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πολθ φθηνα την γλυτωσα....   πολθ φθηνα την γλυτωσα.... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 10 2010, 17:44

teo.g έγραψε:
πριν απο λιγο με πηρε τηλ και ο γιατροσ τησ ασφαλειασ τουνα ερθει αυριο να με δει, οποτε δεν νομιζω να υπαρχει θεμα με την ασφαλεια.

Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα, αν ανανεωθεί το δίπλωμα, αλλά το οτι σε πήραν τηλέφωνο να περάσει γιατρός να σε δεί, δεν έχει καμία σχεσή με το δίπλωμα του παππου!
jimagic
Member
Member
jimagic

Τόπος : Ηλίου Πόλη
Registration date : 18/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πολθ φθηνα την γλυτωσα....   πολθ φθηνα την γλυτωσα.... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 10 2010, 19:09

περαστικα κι αγυριστα φιλε μου!

το κακο ειναι οτι καποια στιγμη,... για αλλους πιο αργα και για αλλους πιο γρηγορα,
κι εμεις θα βρεθουμε ( πρωτα ο θεος!!! ) σε αυτη την ηλικια,
και πιστευω οτι κι εμεις θα αρνουμαστε να αποδεκτουμε οτι ειμαστε ακαταλληλοι για οδηγηση!

αυτο λοιπον ειναι το κακο στους δρομους, οτι δεν μπορουμε να αποδεχτουμε τις δυνατοτητες μας, ( μικροι - μεγαλοι, αντρες - ΓΥΝΑΙΚΕΣ )!

πρεπει να αλλαξουν πολλα για να αισθανομαστε λιγο πιο ασφαλεις!

προσωπικη μου αποψη... καθε χρονο και χειροτερα!!!

και παλι περαστικα σου ευχομαι!
http://www.biodimitris.weebly.com
trelanera

trelanera

Τόπος : chalkida
Registration date : 30/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πολθ φθηνα την γλυτωσα....   πολθ φθηνα την γλυτωσα.... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 10 2010, 23:38

περαστικα σου!!!!!.
C/O
Member
Member
C/O

Τόπος : ΑΘΗΝΑ ΙΛΙΟΝ
Registration date : 25/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πολθ φθηνα την γλυτωσα....   πολθ φθηνα την γλυτωσα.... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Σεπ 15 2010, 10:53

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
martinez

martinez

Registration date : 24/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πολθ φθηνα την γλυτωσα....   πολθ φθηνα την γλυτωσα.... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 16 2010, 00:47

hypersonic έγραψε:
Παλι καλα....

Περαστικα και αγυριστα....

Ποσο πια να προσεχουμε?

σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση teo.g

δεν μπορώ να μην πάρω θέση σε αυτό που γράφεις hypersonic και τονίζω πως δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά γενικά για μοτοσικλετιστές στην Αθήνα , έχω λίγες ώρες που επέστρεψα από την πόλη σας και ακόμα αναρωτιέμαι πως επιβιώνετε .
Mε περάσατε δυο μαζί ο ένας δεξιά μου ο άλλος αριστερά μου και μεταξύ όλων μας μπάρες και αυτοκίνητο με κενά μεταξύ μας ανύπαρκτα, τρόμαξα και πριν συνέλθω να και επόμενος, γμτ λέω που βλέπουν η καθρέπτες μου, ρίχνω μια ματιά πίσω ααααα είχε ανάψει πράσινο το φανάρι ε? και πλακωθήκατε στην κόντρα ποιος θα περάσει καμία 100 στη αυτοκίνητα μέχρι το επόμενο ? τώρα τη ζικ ζακ τη μπασίματα τη γαμισε τα τη να λέω τα ζείτε τα κάνετε δεν φοβάστε τίποτε 100 σταριζετε στην Κηφισίας την ώρα που γίνεται πανικός και μην αναρωτιέστε που ορισμένες φορές κάποιοι δηλώνουν συγγνώμη δε σε είδα ( δεν τους δικαιολογώ ) γιατί ρε παιδιά με το μηχανάκι ήμουν πολύ προσεκτικός ήμουν αλλά συγγνώμη πολλούς δεν τους είδα ευτυχώς δεν τσακίστηκα με κανέναν, πολλές φορές μαζεύτηκα κακήν κακός γιατί τρέχετε και όταν λέω τρέχετε τεσπα ,

συμπέρασμα μέσα στην Αθήνα με έχετε χαλαρά δυο μέρες ούτε παπάκι δεν έμεινε πίσω μου

Όλα αυτά άσχετα με το συμβάν του φίλου που άνοιξε το θέμα

αληθεια ποσο προσεχουμε ?

cristos_29

cristos_29

Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Registration date : 25/05/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πολθ φθηνα την γλυτωσα....   πολθ φθηνα την γλυτωσα.... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 16 2010, 10:45

Περαστικα και αγυριστα....
teo.g

Τόπος : αθηνα
Registration date : 11/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πολθ φθηνα την γλυτωσα....   πολθ φθηνα την γλυτωσα.... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09 2010, 22:53

τελικα η μηχανη ολικη μετα το προσφατο ατυχημα που ειχα.
4700euro μονο ανταλακτικα.η ασφαλεια μου εχει βγαλει 3500euro+τα σοστρα+οτι βγαλει για εμενα,αν και για σωματικεσ δεν δινουν αν δεν πασ δικαστικα.
αντε να δουμε τι λεφτα θα παρω και ποτε.......!

πολθ φθηνα την γλυτωσα....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ.... :: Δυσάρεστα.....-
Μετάβαση σε: