| Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
massai gold member
| Θέμα: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 07 2010, 14:28 | |
| Φιλαράκια θέλω τα φώτα σας: Χρειάζομαι ένα μαγνητικό tankbag το οποίο όταν το αφαιρώ από τη μηχανή να γίνεται τσαντάκι πλάτης (απ' αυτά τα 'κλασσικά' με τους ιμάντες πλάτης). Δεν με ενδιαφέρει να είναι πολύ μεγάλο σε λίτρα, πιστεύω πως 10-15lt θα μου είναι υπέρ-αρκετά. Θα με ενδιέφερε να χωράει ένα λαπιτόπι 15,4" ενδεικτικά. Να είναι αδιάβροχο. Δε με ενδιαφέρει η μάρκα, θέλω κάτι δοκιμασμένο και σίγουρο. Α, το βασικότερο: να κοστίζει κάτω από 100 ευρώ! Τα μαρούλια δυστυχώς είναι πολύ περιορισμένα, ευχαριστώ θερμά την παγκοσμιοποιημένη προπαγάνδα γι' αυτό.. Θα παρακαλούσα μόνο στις όποιες προτάσεις σας να συμπεριλάβετε και το μοντέλο εκτός από τη μάρκα, για να μπορέσω να το googl-ίσω σαν άνθρωπος Σας ακόμα μιά φορά! Υ.Γ. Δεν έχω tankbag bagster (κάλυμα τεπόζιτου) και δεν πρόκειται να βάλω. Άρα, σχετικές προτάσεις αποκλείονται, μιλάω μόνο για μαγνητικό. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 07 2010, 15:13 | |
| |
|
| |
@lex_73 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 07 2010, 15:20 | |
| http://flipflashpages.uniflip.com/2/30928/55533/pub/
σελίς 160-161 |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 07 2010, 15:26 | |
| Γιώργη, υπάρχει αυτό που ζητάς. Εγώ έχω το παρακάτω μαγνητικό (GIVI T434 Arrowbag) που γίνεται και backpack... Αλλά είναι μεγάλο για τα γούστα σου (25 --> 31 lt)... Εσένα θα σε βόλευε κάτι τέτοιο: http://www.givi.it/soft-luggages/Tank-bags/T470 Ρίξε μια ματιά... |
|
| |
@lex_73 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 07 2010, 15:38 | |
| Ρε όπου πάω και ποστάρω με παίρνουν από πίσω οι "επιστήμονες" του φόρουμ, το φελέκι μου μέσα!! Μη σχολιάσει κανείς το "...από πίσω", τον έφαγα!! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 07 2010, 15:45 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Εσένα θα σε βόλευε κάτι τέτοιο:
Ενδιαφέρον αυτό...για να δω τιμές |
|
| |
Shark
Ηλικία : 46 Τόπος : Αγία Παρασκευή-Λαμία-Σαντορίνη Registration date : 10/06/2009
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 07 2010, 15:47 | |
| Δες και της cameron. Είναι παρα πολυ καλά έχω το Sidney που γίνεται και μεγαλύτερο και σπάει στα δύο. Έχει βγάλει καινούργια μοντέλα τώρα νομίζω. Ψάχτω αξίζει τον κόπο. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 07 2010, 15:51 | |
| |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 07 2010, 15:56 | |
| Τζωρτζάκο ΕΓΡΑΨΕΣ. http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=4844&language=gr Στα 65 ευρώ Παρ' όλα αυτά, δεν έχω καταλήξει ακόμα, κάτι δοκιμασμένο κανείς |
|
| |
koymentakos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 07 2010, 15:59 | |
| |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 07 2010, 16:38 | |
| - koymentakos έγραψε:
- δεν ηταν σορτσακι ηταν κοντο ποδοσφαιρικο παντελονακι
Κι εσύ τη άμα ξανασηκώσεις λαμπάδα το σκούτερ Το νου σας ρεμάλια Να πάρει...μόνο στο motoraid.eu (Πάτρα) το βρίσκω το Givi Τ470. Θα θελα να το δω και από κοντά όμως, όχι γρούν στο σακί.. Tα γνωστά site που εδρεύουν Αθήνα δεν το έχουν (Ξίκης, motoexpert, stelpet και πάει λέγοντας) |
|
| |
koymentakos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 07 2010, 17:11 | |
| δε παιρνεις τον ταζακο ενα τηλ μηπως εχει στο μαγαζι κατι |
|
| |
mpohalos
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 07 2010, 17:54 | |
| Μπορει να δεθεί και πάνω στο κάλυμα ντεπόζιτου (bagster) ή θέλει μοντάρισμα? |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 07 2010, 18:01 | |
| - mpohalos έγραψε:
- Μπορει να δεθεί και πάνω στο κάλυμα ντεπόζιτου (bagster) ή θέλει μοντάρισμα?
Απ' ότι διάβαζα μπορείς να την κάνεις αυτή τη μετατροπή. Το υποστηρίζει. |
|
| |
v-kougi Member
Ηλικία : 45 Τόπος : ροδος - ξανθη Registration date : 25/04/2009
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τετ Σεπ 08 2010, 17:25 | |
| μια καλη λυση ειναι και αυτη. http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=938 για τσεκαρετο..εγω εχω το μικροτερο και με εχει βολεψει πολυ |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Πεμ Σεπ 09 2010, 00:10 | |
| Παίδες παρήγγειλα αυτό τελικά από Πάτρα. Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις - συμβουλές! Μόλις το παραλάβω - χρησιμοποιήσω, θα γράψω εντυπώσεις.. |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Πεμ Σεπ 09 2010, 01:17 | |
| ωχ αυτό? ?
αυτό βάζει νερό , γρατζουνάει το λάπτοπ στις γωνίες , δεν έχει ενισχυμένο πάτο για λακούβες κ ανοίγει ανάποδα το φερμουάρ...
..τι πας κ παίρνεις ρε ψηλέ? ? ? Ε Λ Ε Ο Σ...
...πλάκα κάνω, γαμώ φαίνεται, καλοφόρετο! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Παρ Σεπ 10 2010, 00:44 | |
| ...θεωρητικά έρχεται από...προχτές με ACS...ακόμα... merci johnάκο μου, όντως γαμώ φαίνεται! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Παρ Σεπ 10 2010, 10:17 | |
| Και ξέρεις Ταζ τι θα έχει περισσότερη πλάκα... Να "φαίνεται" πραγματικά γαμώ και μόλις το πάρει να διαπιστώσει οτι πραγματικά βάζει νερό, γρατζουνάει το λάπτοπ στις γωνίες, δεν έχει ενισχυμένο πάτο για λακούβες κ ανοίγει ανάποδα το φερμουάρ... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Δευ Σεπ 13 2010, 21:15 | |
| |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Δευ Σεπ 13 2010, 21:23 | |
| η αλήθεια είναι ότι όταν το είδα το σκέφτηκα γιατί έχει μακριά αφτάκια...μοντίφα λοιπόν |
|
| |
Drakos Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Αθήνα - Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 17/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Δευ Σεπ 13 2010, 21:24 | |
| Για την ιστορία να πω ότι όταν έψαχνα τανκ μπαγκ είχα πάρει 2 μαγνητικά και κανένα μα κανένα δεν με βόλευε όσο αφορούσε τους μαγνήτες του. Τελικά έβαλα το κάλλημα της μπάγκστερ και πήρα το δικό της τανκ μπαγκ Αλλά μέχρι να γίνει αυτά είχα και χασούρα κοντά στα 100 ευρά από την αγορά και την πώληση των μαγνητικών |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 14 2010, 09:24 | |
| Αυτά τα λένε νωρίτερα Θα προσπαθήσω να το μοντάρω, το τσαντικό είναι γαμώ... |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 14 2010, 10:49 | |
| Μόνταρε (κόψε/ ράψε) τα μπροστινά αυτάκια να "κοιτάνε" προς τα μέσα ώστε να πιάνουν δίπλα από την τάπα του ρεζερβουάρ κι είσαι εντάξει... Αυτό που αναφέρεις είναι κλασσικό πρόβλημα των μαγνητικών σε μοτό σαν την δικιά μας λόγω πλαστικών μερών... Στην περίπτωσή σου όμως θεώρησα πως επειδή τα αυτάκια είναι μικρά θα χωράνε στις εσοοχές μεταξύ fairing και ρεζερβουάρ... Στο δικό μου που είνια μεγαλύτερα, τα αναδιπλώνω να κουμπώσουν δίπλα στην τάπα και μετά ασφαλίζω με τον ιμάντα που είχε για να πιάνει στον λαιμό του τιμονιού... Μη σκας θα το βολέψεις... Αξίζει... |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) Τρι Σεπ 14 2010, 15:06 | |
| Η πλάκα είναι οτι τα αυτιά έρχονται ΑΚΡΙΒΩΣ στο ύψος των εσοχών των φέρινγκ, όπως λες κι εσύ. Είναι όμως σχετικά χοντροί οι μαγνήτες και δε χωράνε μέσα, δυστυχώς, το πρώτο πράμα που δοκίμασα...θα βρεθεί η άκρη. edit: laptop δε χωράει με την καμία, χέστηκα όμως...τόσο καλό είναι ποιοτικώς που δεν το αλλάζω!! |
|
| |
| Μαγνητικό Tankbag & Τσάντα πλάτης (όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!) | |
|